ta strona być może używa plików cookie, korzystając z niej zgadzasz się na użycie plików cookie — więcej informacji
Gąsówka naga , jak?
Załóż konto | Edycja konta | Wyloguj się | Zaloguj się
Strona główna | Szukaj | Moderatorzy i Admin
Bio-forum.pl » W kuchni » Gąsówka naga , jak?
2010.10.03 23:02 #176636
Zmień/Popraw · Usuń
Teresa Filipowiak (tessa) na forum od lipca 2008, wypowiedź #204
Proszę o przepis na gąsówkę nagą w occie. Przepis na marynatę mam, wiem, że gąsówkę można marynować bez obgotowania, zachowa wtedy kolor, ale: zalewa ma być gorąca i bez pasteryzowania czy zimna i wtedy gotowanie w słoikach ? Mam nadzieję, że nie zrobaczywieje do jutra, bo się chyba zapłaczę.

Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?
Wypowiedź:
Użytkownik: Jak wysłać wypowiedź:
Wysyłanie wypowiedzi w tym dziale wymaga założenia konta.
Maksymalna dopuszczalna waga obrazka to ok. 150kb a jego szerokość to max. 800 pikseli.
Hasło:
Opcje: Włącz kody HTML w wypowiedzi
Automatycznie aktywuj adresy WWW (URL) w wypowiedzi
Akcja: