bio-forum.pl

Gołąbki z wapienia

bez logowania - można przeglądać

od gru.2003
#0

1. Gołąbki z wapienia

12 sierpnia 2018 Puszcza Darżlubska. Buk+sosna. Smak łagodny. Po przekrojeniu czernieją, bez czerwonego. Smak łagodny.

od lis.2017
#0

2. Gołąbki z wapienia

Ależ maskowanie!

od paź.2009
#0

3. Gołąbki z wapienia

Skoro nie czerwieniał tylko od razu czarniał to pewnie R. anthracina, na forum go jeszcze nie było.

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji