Zostało mi jeszcze sporo naklejek z naszym logo. Bardzo proszę tych wszystkich, którzy chcieliby nalepić je na swoim samochodzie a jeszcze takich nie mają o podanie mi adresu domowego na mojego maila. Tutaj w tym wątku prosze wpisać:
Chcę taką naklejkę ( lub coś podobnego):-)
Dla pierwszych 10 osób przesyłka gratis z okazji Świat Bożego Narodzenia:-)
Wszystkiego najlepszego Rysiu z okazji Świąt!!! Dużo zdrowia, szczęścia i WIELKICH GRZYBO-ZBIORÓW!
Życzy Tobie Adran.
Bardzo prosił bym o taką naklejkę.
Adrianku - podaj mi swój adres na mojego maila ( adres pocztowy - domowy:-)
Dziękuję Rysiu za podesłanie mi naklejek wraz z kubkiem. Pojawiłem się w kraju na święta i tu taka niespodzianka, ze mogę cały samochód pooblepiać. :) Dzięki raz jeszcze i pozdrawiam!!
Rysiu, a gdybym poprosiła o kilka nalepek, którymi mogłabym dysponować jako nagrodami w konkursach w dziale ogrodowym lub botanicznym? Myślę, że tak jak w zeszłym roku wiosną "pokonkursujemy sobie" w OSP, może też w Botanice. Jeden konkurs dendrologiczny w OSP aktualnie trwa i czeka na rozwiązanie niełatwej zagadki.
Możesz liczyć na nalepki ( naklejki) z logo. Podaj tylko adres domowy i ile potrzebujesz sztuk. Teraz mam komputer w naprawie i klikam na wyjeździe. Ale podobno w poniedziałek już będzie naprawiony. Wtedy otworze moją pocztę i poślę Ci Twoje zamówienie. Pozdrowienia z mroźnego Ślaska:-)
(wypowiedź edytowana przez old_rysiu 04. stycznia. 2008)
No i wreszcie naklejki poszły w świat.
Skończył mi się proces wysyłania:-) Basia otrzymała ostatnią partię, która jest przeznaczona na nagrody konkursowe. ( Mam nadzieję, że przesyłka dotarła).
Wszyscy, którzy poprosili mnie o nklejki, zostały wysłane pod wskazane adresy. Oby świeciły swoją żółcią wszystkim po oczach:-)
Nie mogę nic napisać, bo mam naszywkę:-) Jak do niedzieli nie będzie chętnych - to za piwo zlotowe dam odpowiedź:-)
Jeszcze nieco niedzieli zostało, więc idę w konkury z Rysiem;)
Porównałam powyższe fotki z tymi zamieszczonymi w wątku z 05. 12. 07. Te same, ale nie takie same. Powiedziałabym tak: powyższe "bez", a te w [bf#139800] "po" drobnym liftingu.???
No to naszywka i naklejki powędruja do Ciebie:-)
Ktoś jeszcze chce? To proszę się zapisywać:-)
O!
A naszywki jeszcze nie miałam :)
Naklejki też wykorzystam :)
Potem jeszcze napiszę coś więcej na temat zdjęć>
Ja poproszę, co tylko tam macie:-) jeśli można... (mój adres znajduje się w opisie)
Pozdrawiam
(wypowiedź edytowana przez piotrekchacha 15. stycznia. 2008)
Rysiu! Będą konkursy, bo mam już nagrody konkursowe! Przesyłka dotarła, dziękuję :)
I mając taka serie zdjęć obrabia się je uzyskują niemal nieskończoną głębie ostrości, że tak się niefachowo wyrażę:-)
Czyli po prostu program nakłada na zdjęcie docelowe wszystkie ostre fragmenty z poszczególnych zdjęć i robi się zdjęcie "doskonałe"
Zabawa może i ciekawa w przeciwieństwie do ceny programu-niestety kosmiczna (no jeszcze zależy dla kogo:-))
Kurka wodna, ale zabawa, a niech mnie!!!:-)))
Podaj nazwe programu.
możesz ściągnąć darmową wersję 30 dniową
LEŚNY DUSZKU!!!;-)))
Naklejki i naszywkę otrzymałam dzisiaj:-)))
Cieszę się a reszta otrzymała?
Dziś do mnie dotarły, dziękuję bardzo:-)