W dniach 14-16 w Ośrodku Szkoleniowo-wypoczynkowym Mikstat-Pustkowie w południowej Wielkopolsce, odbędzie się IV Zlot Bio-forum i zaproszonych gości. Link do strony internetowej ośrodka mikstat-las.pl
Ośrodek dysponuje 90 miejscami w 2, 3 i 4 osobowych pokojach. W niedługim czasie, przedstawię propozycję programową zlotu i kosztorys uczestnictwa.
Kierownik projektu
Krzysztof Biernacki
(wypowiedź edytowana przez cropkeeper 12. marca. 2012)
Zgłaszam swoje uczestnictwo z mężem. Pokój dwuosobowy z łazienką.:-))) Cieszę się ogromnie! :)
(wypowiedź edytowana przez jolka 12. marca. 2012)
14-16 września, Krzysiu?
Nareszcie zaczyna się coś dziać w sprawie zlotu.
No to mamy już termin: 14-16 wrzesień ( tak Jolu - wrzesień).
Miejsce: Ośrodku Szkoleniowo-wypoczynkowym Mikstat-Pustkowie
No i to będzie już VI Zlot Bio-forum.:-)
Już niedługo, Krzysiu pionformuje nas w sprawach finansowych ( rozmawiałem z Krzysiem)
(wypowiedź edytowana przez old_rysiu 12. marca. 2012)
Ja też już się cieszę i postaram się tam przybyć:-)
To może zrobimy jakąś listę?
1. Cropkeeper - organizator
2. Jolka + 1
3. Malgi
Proszę się dopisywać:-)
2. Jolka + 1
3. Malgi
4. Old_rysiu
razem: 5
Nas nie będzie - w tym terminie mam Białowieżę.
Mocno ramowy program Zlotu na Pustkowiu.
Osoby proponowane jako prowadzące podałem bez uzgodnienia z nimi, za co przepraszam, mam nadzieję że przyjmą przedstawione propozycje. Po spotkaniu z Kierownikiem Ośrodka podam koszty uczestnictwa w zlocie.
14 Września (Piątek)
10. 00-14. 00 Powitanie uczestników zlotu i kwaterunek ( Odp. Krzysztof Biernacki - CropKeeper)
14. 30 Wyjazd i zwiedzanie Pałacu Myśliwskiego w Antoninie ( Prowadzący ………………………………)
- Spacer po rezerwacie przyrody "Wydymacz" (Odp. Włodzimierz Chojnacki)
18. 30 Kolacja
19. 15 Wieczór medialny;wystąpienia, prelekcje, prezentacje lub, Warsztaty fotograficzne – temat do ustalenia Odp, Michał Jezierski)
20. 30 Ognisko integracyjne „ Gościnna Pyrlandia ‘’
Proponowane konkury - „Przypiekanie Pyry”, „Struganie frytek ‘ „Smażenie placków ziemniaczanych „ ( Odp. czekam na zgłoszenia ………..)
14 Września ( sobota)
08. 30 Śniadanie
09. 15 Grzybobranie
13. 30 Ocena wyników grzybobrania, Wybory Grzybowego Króla i Królowej zlotu. ( Odp: Ryszard Szreter –przewodniczący i powołana przez niego komisja plus 2 osoby)
14. 00 Obiad
14. 30-Wyjazd do Średniowiecznego Grodu Piastów w Kaliszu.
20. 00 Kolacja
20. 30 Ognisko i wieczór kulinarnych rozkoszy, Konkurs Dań Kulinarnych z wykorzystaniem grzybów z Farmy Grzybów Mycomed. Komisja w składzie Jola Kozak, Maria Pszonka, i …………………………….
16 Września ( niedziela)
08. 30 Śniadanie
09. 15 Grzybobranie i poszukiwanie Srebrnej Pyry ( Odp. Mariusz Janczewski - Marjan)
14. 00 Obiad
14. 45 Podsumowanie zlotu, spotkania, wystąpienie sołtysa i innych przedstawicieli lokalnych elit politycznych, mowy pożegnalne, przemarsz ulicami Mikstatu z Orkiestrą Dętą, występy ludowego zespołu pieśni i tańca „ Mixcycanki- Pustkowianki”
Aniu mam nadzieję, ze przesuną Tobie tą Białowieżę, zobacz jaki jest program zlotu.
Suuuuuuuuuuper. Ale ja nie wiem, Krzyś, czy Ci wyjdzie ta 14. 45 w niedzielę. Ludzie z daleka pewnie będą chcieli wyjeżdżać.
mozna mnie dopisać
Chrisfir +1
Mixcycanki i "Wydymacz" nooooo.... tego nie mozna przegapić!
a propos
tego tez :)...
jutro we Wrocku koncert legendy hevy rock
IRON BUTERFLY
Baaaardzo chciałbym być ale czy dożyję? Fajnie byłoby wskoczyć z Wodzem Robinho!
Miałbym też pomysła na zorganizowanie konkursu rzutu kulą, kulę można zastąpić manekinem lub pyrą....
(wypowiedź edytowana przez Marjan33 13. marca. 2012)
Ja na pewno zostanę dłużej w niedzielę, Krzyś, bo wreszcie mam blisko. :)
"Majeranku", ja sobie PYRLANDZKIEGO ZLOTU bez Ciebie, Beatki i Robinha z Agą nawet nie wyobrażam! Nie może Was tam nie być, zwłaszcza, że będziecie mieć duuużo bliżej niż ja!;-) Myślę, że i Lusi uda mi się namówić?
No to podliczamy:
2. Jolka + 1
3. Malgi
4. Old_rysiu
5. Chrisfir + 1
7. Marjan +?
Mirki2
Woody (na razie sam, ale może tym razem będą jakieś + +).
PS. Już zaczynam gromadzić wiadomości na temat Wydymacza...
Jak na razie, znalazłem to:
Małgi swietnie byłoby się zobaczyć!
Chciałby dodać kilka ciekawostek dotyczących miejsca zlotowania
Baza noclegowa to obszerny budynek mieszczący na stojąco blisko 200 osób
Palety z terenu na czas zlotu zostaną usunięte a plac jest w stanie pomieścić nawet 8 ciągników z przyczepą
W sąsiedztwie ośrodka- około 16 km jest kawałek lasu
Najbliższy sklep monopolowy w odległości 9 km
13. 30 Ocena wyników grzybobrania, Wybory Grzybowego Króla i Królowej zlotu. ( Odp: Ryszard Szreter –przewodniczący i powołana przez niego komisja plus 2 osoby)
Jestem zaszczycony - zgadzam się:-)
Już zaczynam się rozglądać za berłem dla królowej i króla:-)
>marjan33
co za przestrzeń
nomalnie koparka mi opadła;D
"Majeranku" - ja chyba się skuszę na ten pokój z... oknem na plac;-) Będę miała WSZYSTKO na oku:-D
Na zobowiązujące deklaracje dla mnie jeszcze za wcześnie. Pewnie bliżej wakacji się zdeklaruję. Warsztaty fotograficzne, że niby ja???? :) Zanudzę na śmierć wszystkich uczestników, wiec proszę szanownych organizatorów imprezy i ponowne rozpatrzenie danej mi propozycji:-)
Jest ktoś kto na fotografii zjadł zęby. Myślę, że mógłby poprowadzić warsztaty... Pimpek zgadzasz się ze mną?
Ja się chyba zapiszę. Mam nadzieję, że nic mi nie wyskoczy. Mogę trochę zdjęc z rozmaitych stron świata pokazać...
Jezier, nie wyobrażam sobie żeby miało Was (z młodym) zabraknąć, zwłaszcza, że macie tak blisko, chyba wstępnie możesz się zapisać?
No to podliczamy:
2. Jolka + 1
3. Malgi
4. Old_rysiu
5. Chrisfir + 1
7. Marjan +?
8. Mirki2 + 1 (czyli Mirek + Mirka)
9. Woody
10. Margo +?
(wypowiedź edytowana przez malgi 21. marca. 2012)
Dopisuję jeszcze dwie osoby do listy i chyba już czas poprawić listę. Proszę osoby, które wpisałam jako "pojedynki z pytajnikiem" o wstępne zadeklarowanie składu.
1 Cropkeeper - organizator
2, 3 Jolka
4 Malgi
5 Old_rysiu
6, 7 Chrisfir
8 Marjan +?
9, 10 Mirki2
11 Woody
12 Margo +?
13, 14 Krzysiek i Magda
Wstępnie zgłaszam swoją osobę na zlot i grzybobranie!
2, 3 Jolka
4 Malgi
5 Old_rysiu
6, 7 Chrisfir
8 Marjan +?
9, 10 Mirki2
11 Woody
12 Margo +?
13, 14 Krzysiek i Magda
15 Czahanka
Będę na pewno. Przyległości wyrażają gorącą chęć jechania, więc można przyjąć +4, ale konkret podam później.
2, 3 Jolka
4 Malgi
5 Old_rysiu
6, 7 Chrisfir
8 Marjan +?
9, 10 Mirki2
11 Woody
12 Margo +?
13, 14 Krzysiek i Magda
15 Czahanka
16, 17, 18, 19 Dotisz
Proszę mnie i mojego męża Pawła też dopisać. Wprawdzie termin dość odległy, ale powinno się udać.
2, 3 Jolka
4 Malgi
5 Old_rysiu
6, 7 Chrisfir
8 Marjan +?
9, 10 Mirki2
11 Woody
12 Margo +?
13, 14 Krzysiek i Magda
15 Czahanka
16, 17, 18, 19 Dotisz
20, 21 agorszczyk + Paweł
Czy już znane są koszty?
Z tym jeszcze chwila. Krzysiu negocjuje, ale to zależy od ilości osób, które będą na tym zlocie. Wiem, że teraz nie wszyscy to oglądają i brak ich na tej liście. Nie ma Granta, Emeryta, Tessy, Agaty z mamą... mógłbym tak wypisywać sporo jeszcze grzybofisiów. Jedno jest pewne - oszczędzajcie już teraz na ten wypad:-)
Proszę dopisać Tessa + 1
2, 3 Jolka
4 Malgi
5 Old_rysiu
6, 7 Chrisfir
8 Marjan +?
9, 10 Mirki2
11 Woody
12 Margo +?
13, 14 Krzysiek i Magda
15 Czahanka
16, 17, 18, 19 Dotisz
20, 21 agorszczyk
22, 23 Tessa
No i oczywiście proszę o dopisanie mnie z Agatką i Hantusią - pokój 2 - osobowy.
Dzięki Małgoniu za przypomnienie
Prośba - da się zamienić rezerwat z Kaliszem w programie ( Kalisz w piątek, rezerwat w sobotę)? Nie mam jak dojechać na piątek, a rezerwat bardziej mi się uśmiecha....
Wszystkich serdecznie pozdrawiam,
Marzena i Agatka
2, 3 Jolka
4 Malgi
5 Old_rysiu
6, 7 Chrisfir
8 Marjan +?
9, 10 Mirki2
11 Woody
12 Margo +?
13, 14 Krzysiek i Magda
15 Czahanka
16, 17, 18, 19 Dotisz
20, 21 agorszczyk
22, 23 Tessa
24, 25 Marzena i Agatka
A niech mnie kaczki pokopią. Siedzieliśmy z Krzyśkiem i Sławkiem znanymi Wam z poprzedniego zlotu i gadaliśmy. Nagle temat zszedł na..... No niby na co mógł zejść. Na grzybki. Gdzie w tym roku, czy do tego wczasujemy się, w jakim składzie... Dorota, a jak trafiłaś na to forum? No i poszło. Skończyło się tym, że wlazłam do archiwum i wynalazłam temat z 2007 roku - [bf#73859]
Nostalgia to pikuś przy tym co mnie teraz dopada.....
Mokrych jajek i wesołego króliczka życzę;)
Dorotko, ja już od dawna tęsknię za zlotem. Mimo, że tutaj często widzę się z grzybofisiami to jednak tęsknie za tym kuflem piwa w Waszym towarzystwie. Ale już niedługo.
Poproszę o wciągnięcie mnie i Juniora na zlotową listę.:-)
2, 3 Jolka
4 Malgi
5 Old_rysiu
6, 7 Chrisfir
8 Marjan +?
9, 10 Mirki2
11 Woody
12 Margo +?
13, 14 Krzysiek i Magda
15 Czahanka
16, 17, 18, 19 Dotisz
20, 21 agorszczyk
22, 23 Tessa
24, 25 Marzena i Agatka
26, 27 Jezier i Junior
Cropkeeperze! Uwzględnijcie, please, mnie (Mikolaj) + 2 (Funia+Gagatka). Nie wykluczam, że jeszcze dojdzie 2 osoby bo nie wiem jak będzie z Pimplem. Dam o tym znać możliwie wcześnie. Pzdr i cieszę się na spotkanie ze "starymi" i "nowymi".
2, 3 Jolka
4 Malgi
5 Old_rysiu
6, 7 Chrisfir
8 Marjan +?
9, 10 Mirki2
11 Woody
12 Margo +?
13, 14 Krzysiek i Magda
15 Czahanka
16, 17, 18, 19 Dotisz
20, 21 agorszczyk
22, 23 Tessa
24, 25 Marzena i Agatka
26, 27 Jezier i Junior
28, 29, 30 Mikolaj
Czy już wiadomo, ile to kosztuje?
Jestem umówiony z kierownikiem ośrodka, w ciągu kilku dni podam cały kosztorys imprezy. Może ktoś ma pomysł na baner/ plakat zlotowy?
Po przedstawieniu, aspektu ekonomicznego imprezy uzupełnię listę o zaproszonych gości ( kilka osób z Grzyblandu, kilka osób z Stowarzyszenie Darz Grzyb ( frakcją bezZenikowa) i możliwe że kilkanaście osób z południa kontynentu.
Ja od razu chciałam zapytać, czy ktoś jedzie z Łodzi lub okolic i mógłby mnie przytulić?
Margo, z Łodzi (Widzew) będzie jechać Magda z Krzysiem i pewnie chętnie Cię zabiorą - jutro zapytam ich o to. A swoją drogą podaj ile osób z Tobą będzie.
(wypowiedź edytowana przez malgi 08. maja. 2012)
Jeszcze chciałabym dopisać Wojtka. Zakwaterowanie - najlepiej jedynka.
Pozdrawiam Marzena
2, 3 Jolka
4 Malgi
5 Old_rysiu
6, 7 Chrisfir
8 Marjan +?
9, 10 Mirki2
11 Woody
12 Margo +?
13, 14 Krzysiek i Magda
15 Czahanka
16, 17, 18, 19 Dotisz
20, 21 agorszczyk
22, 23 Tessa
24, 25 Marzena i Agatka
26, 27 Jezier i Junior
28, 29, 30 Mikolaj
31 Wojtek
Sama będę.
Jeszcze nie ma cen? Gdzie koszty pobytu?? Ta niewiedza wstrzymuje deklaracje przyjazdu wielu grzybofisiów!!
Dopiszcie proszę jeszcze do mnie dalszych 2 uczestników: Pimpla (syn) i Pimpelka (wnuczek). Tak więc Mikolaj & Co zajmą łącznie 5 miejsc. Pzdr.
2, 3 Jolka
4 Malgi
5 Old_rysiu
6, 7 Chrisfir
8 Marjan +?
9, 10 Mirki2
11 Woody
12 Margo +?
13, 14 Krzysiek i Magda
15 Czahanka
16, 17, 18, 19 Dotisz
20, 21 agorszczyk
22, 23 Tessa
24, 25 Marzena i Agatka
26, 27 Jezier i Junior
28, 29, 30, 31, 32 Mikolaj
33 Wojtek
No i nadal nie znamy kosztów pobytu...
:- (
Nie wiem czy Krzyś jest w stanie przebić moją ofertę, kiedy byłem współorganizatorem zlotu w Zbąszyniu, gdzie osobodoba z pełnym wyżywieniem kosztowała jedyne 24, 99 w promocji....
"Majeranku", NIKT nie zdoła przebić Zbąszyńskiego ZLOTU!:-)))
Nawet taki cudotwórca jak Krzyś.;-)
Zaczynam się martwić, czy nie stanie się tak, że zlotu nie będzie.:- (
Z całym szacunkiem (i lubieniem) dla Krzysia.
Zaczynam zastanawiać się, czy nie zorganizować sobie indywidualnie w tym czasie jakiegoś grzybowypadu.
Jolu, ZLOT będzie na 200%, nie masz się co martwić!:-)
Rozmawialiśmy z Krzysiem - ma w tym tygodniu jeszcze negocjować warunki pobytu i wyżywienia. Myślę, że niedługo poda nam ostateczny koszt osobo-dnia z pełnym wyżywieniem.
Na razie lista uczestników wygląda następująco:
2, 3 Jolka
4 Malgi
5 Old_rysiu
6, 7 Chrisfir
8 Marjan +?
9, 10 Mirki2
11 Woody
12 Margo
13, 14 Krzysiek i Magda
15 Czahanka
16, 17, 18, 19 Dotisz
20, 21 agorszczyk
22, 23 Tessa
24, 25 Marzena i Agatka
26, 27 Jezier i Junior
28, 29, 30, 31, 32 Mikolaj
33 Wojtek
(wypowiedź edytowana przez malgi 05. czerwca. 2012)
Dobrze, poczekam.:-)
Jolu Twoje obawy o zlot, delikatnie mówiąc są mocno nie zasadne. Termin jest ustalony, program w zasadzie również, jeżeli chodzi natomiast o koszty, spotkałem się już z kierownikiem ośrodka dwukrotnie i w zasadzie mogę podać jako obowiązujące.
Koszt pobytu na VI Zlocie Bio-forum
Piątek
Uroczysta kolacja i grill - 30 zł
nocleg - 30 zł
Sobota
śniadanie - 10 zł
obiad - 25 zł
kolacja - 15 zł
nocleg - 30 zł
Niedziela
śniadanie - 10 zł
obiad - 25 zł
Wyżywienie w bardzo przyzwoitym standardzie.
Całkowity koszt pobytu 1 osoby 175 złotych ( 2 dni pełne wyżywienie i 2 noclegi)
W tej chwili oprócz zdeklarowanych 33 osób z bio-forum w zlocie weżmie udział po około 10 osób z Stowarzyszenia Darz-grzyb i około 10 ze społeczności Grzybland, plus kilka osób z poza granic kraju. Ośrodek dysponuje 62 miejscami w pokojach 3 osobowych z łazienką, jeżeli liczba uczestników przekroczy 62 osoby, kolejne mogą otrzymać noclegi w pokojach bez łazienki ( około 24 miejsca)
W kolejnym poście zamieszczę linka do Listy uczestników, żebyśmy po raz kolejny jej nie przepisywali.
Kierownik projektu
Cropkeeper
Ja mam tylko pytanie:
Czy to jest ten sam ośrodek?
http://meteor-turystyka.pl/mikstatlas-mikstat-pustkowie,mikstat-pustkowie.html[meteor-turystyka.pl]
Bo jeżeli tak, to dlaczego tam oferują noclegi za 25 zł od osoby i nie ma wzmianki o obowiązkowych 3 posiłkach?
A może taniej by wyszło w tym ośrodku?
http://meteor-turystyka.pl/lido,antonin.html[meteor-turystyka.pl]
Nie trudno chyba zauważyć że nie jest to ten sam ośrodek. Pierwszy link u pośrednika, cennik nie aktualizowany 3 lata. Oficjalna strona ośrodka mikstat-las.pl telefon do kierownika z którym ustalałem cennik 608 316 422.
Co do drugiego linka, Ośrodek znacznie gorzej zlokalizowany a czy było by taniej
pozwoliłem sobie w przeciwieństwie do Ciebie Małgosiu sprawdzić;
Pokój jednoosobowy w domku 50- 90
Pokój dwu osobowy z aneksem kuchennym i łazienką - 110 zł
- ze wspólną łazienką ( domek) - 60 zł
- z łazienką w sanitariatach - 40 zł
Pokój trzy osobowy z aneksem kuchennym i łazienką - 140 zł
- ze wspólną łazienką ( domek) - 75 zł
- z łazienką w sanitariatach - 50 zł
Ośrodek w którym planowany jest zlot na czas pobytu oddany jest wyłącznie do naszej dyspozycji, w przypadku drugiego ośrodka nie.
Ale jak ktoś lubi nocne spacery do sanitariatów, zawsze może się zalogować w innym ośrodku. co nie przekreśla jego uczestnictwa w zlocie.
Nie będzie nas od 28 lipca do 15 sierpnia. Zatem, gdyby w tym okresie trzeba było płacić zaliczkę, będą kłopoty.
Wolałabym miejsce z wyżywieniem. Nie chce mi się bawić w gary na wyjeździe.
to już szósty zlot... ale ten czas płynie
Z całym szacunkiem dla organizatora złotu, ale w Ocyplu w pierwszym wariancie też miały być trzy posiłki, stanęło na śniadaniu i obiadokolacji. Było dość czasu na wędrówki po lesie bez patrzenia na zegarek, żeby nie spóźnić się na obiad.
Tak. Śniadanie i obiadokolacja. To bardzo dobre wyjście.
Też tak myśle:-)
Pokoje trzyosobowe? Jak to? Nie ma dwójek? My nie chcemy nikogo obcego do pokoju.
(wypowiedź edytowana przez jolka 13. czerwca. 2012)
Jako kierownik projektu wsłuchuję się w głosy drogich forumowiczów /uczestników VI złotu, jak niegdyś Towarzysz Wiesław wsłuchiwał się w głos ludu. Przygotuję projekt złotu gdzie elementy obiad, kolacja zostaną zastąpione elementem obiado-kolacja, piszę w liczbie pojedynczej gdyż dotyczy to tylko soboty, bo piątkową kolację możemy nazwać obiado-kolacją, tak samo jak niedzielny obiad zresztą. Następnie uruchomimy demokratyczne procedury i zlotowicze wybiorą jeden z wariantów w jawnym głosowaniu. Co do tak zwanego kwaterunku napiszę w kolejnym poście.
Masz rację Krzysiu z noclegami, ja tylko chciałam, żebyś jako tubylec wypowiedział się w tej kwestii.
A jeżeli chodzi o posiłki - to popieram Tessę - śniadanie i obiadokolacja w zupełności wystarczy:-)
(wypowiedź edytowana przez malgi 14. czerwca. 2012)
Opcja sobotniej obiado-kolacji wchodzi w grę ( dla całej grupy), w związku z tym nie ma co w tej chwili mącić czy obiad i kolacja czy dwa jednym, ustalimy to na zlocie. W związku z tym ze zapłaciłam zaliczkę ( 2000 zł) poproszę o wpłaty kwoty 50 zł od osoby na podane poniżej konto, W tytule wpłaty proszę wpisać Zlot - Imię i nazwisko ( nie nicki, pseudonimy zdrobnienia i inne takie) Jutro podam nr pokojów i poustalamy kto, z kim i gdzie) Przy Obsadzie 50 osób 10 pokoi będzie mogło mieć obłożenie dwu osobowe.
Resztę kwoty zbiorę już w czasie zlotu, bo z ośrodkiem rozliczamy się jako całość.
nr. konta
Krzysztof Biernacki
Wieniawskiego 14
62-800 Kalisz
50 1020 5558 1111 1521 4390 0018
Zaliczka dzisiaj wpłacona za dwie osoby.:-)
Pozostałe osoby proszę wpłacać zaliczkę najpóźniej 30 czerwca.
Jolu dziękuję za wpłatę.
Ode mnie dziś poszedł przelew.
Osoby które wpłaciły zaliczkę do dnia dzisiejszego ( 2 lipca)
Jola Kozak 2 osoby - 100 zł
Mikołaj F. Rudolf 5 osób - 250 zł
Krzysztof Firgolski 2 osoby - 100 zł
Małgorzata Przybył 1 osoba - 50 zł
Włodzimierz Chojnacki 1 osoba – 50 zł
Małgorzata Tęsna 1 osoba - 50 zł
Ryszard Szreter 1 osoba - 50 zł
czy dla pozostałych osób deklarujących udział w zlocie wpłata 50 złotowej zaliczki stanowi jakiś problem?
W tym samym terminie co nasz zlot, ośrodek chciał wynająć inny podmiot ( BANK) w związku z tym zostałem poproszony o wpłatę zaliczki, którą to wpłaciłem w kwocie 2000 zł. Niebawem zaczynam wakacje ( od piątku) więc pozostałe osoby proszę o bezzwłoczne dokonanie wpłaty 50 złotowej zaliczki na podane wyżej moje konto.
Krzysztof Biernacki
I to jest to Pustkowo i ten ośrodek, co na samym początku, Krzyś?
Tak Jolu to jest ten ośrodek Mikstat - Pustkowie, niebawem podam propozycję rozmieszczenia w tzw rumach, Mirki2 Jarek dokonał przelania środków ze swojego konta na facelipie wielkie dzięki.
Krzysiu, dobrze że Pustkowie leży w Wielkopolsce a nie na Śląsku. Na Śląsku działają od lat RUM'y, a niechciałbym być umieszczony w RUM'ie. Zatopienie w rumie możnaby rozważyć;-)
O tak, tak Mikołaju
rum w roomie, w towarzystwie doborowym jaknajbardziej tak
w temacie pokoi hotelowych, zart w sylu angielskim
dzwoni na recepcji anglik w czasie Euro z pokoju 22
- Two tea to room Two Two
recepcjonista polski lekko zaspany
- taram param taram;)
Hahaha!
Zapłaciłam za siebie i 4 osoby
Z racji tego, że koszty uczestnictwa są moim zdaniem mocno wygórowane, pozwoliłem sobie na przelanie na konto organizatora kwoty 49. 99 pln, tymbardziej, że nie zamierzam wykorzystać noclegu w całej jego części a zywić się będę grzybami
No i do zlotu juz 2, 5 miecha
Dyskusja zaczyna nabierac zywszych kolorów
to dobrze
bo juz pojawiały sie wpisy ze na bioforum wieje nudą
nawet jeśli na bio-forum uie ma zbyt dużego ruchu, to jednak nie oznacza, ze uczestnicy bio-forum sie nudzą;-):-)))))
W ogóle, to w całym tym internecie wieje nudą, w zasadzie to w nim nic nie ma, mocno przereklamowane. Mirki-double, Mykola, Dotisz, Uri i Miszczu, wystawiam KP dzięki. Mikołaju wiesz, że rumy whisky i inne wynalazki, nie dla, mnie preferuję czystą formę, ewentualnie złamaną grzybem - lakowicha z odrobiną dekadencji, "ogórek kiszony w slanej wodu" i " Pyrka bryzgano "
ja tu spotkałem jednego, dwóch no góra cech
nudziarzy
którzy na swój sposób byli nawet "interesujący";)
Koniec nudy!!:-)
Wreszcie jestem już na swoim miejscu. Włączyłem Internet i wszystko działa:-)
Pytanie do Krzysia!
Czy możesz udostępnić pełną listę uczestników zlotu??
Kto na liście zlotowej? Kto wpłacił zaliczki?
Samych "mixcycanek" będzie z 10 sztuk może nawet 11 bo ma dołączyć nowa wokalistka z Jarzębiny...
Bardzo mi przykro, niestety nie będziemy mogli uczestniczyć w zlocie wypadły nam sprawy zawodowe, których nie możemy przełożyć. Mam nadzieję, że uda nam się kiedyś spotkać. Pozdrawiam Anna
A do ZLOTU tylko miesiąc...:-)))
Krzysiu - podaj pełną listę tych, którzy są zdecydowani na 200% przyjechać!
Ja już nawet leczę odwłoki, żeby móc po lasach za wami nadążyć!
Krzysiu,
Przepraszam, że dopiero teraz, ale nie wchodziłam na forum od dłuższego czasu. Dzisiaj robię przekaz na 3 osoby.
Zależy mi na pokojach:
1 - 2 osobowym (ja i Agatka)
1- 1-osobowy (Wojtek)
Daj znać czy są domki, jeżeli tak, to może być domek dla naszej trójki
Ja poproszę pokój dwuosobowy:-)
Najlepiej na parterze...
(wypowiedź edytowana przez malgi 08. sierpnia. 2012)
Kurcze, już dużo nie zostało czasu:-) Wrzesień tuż, tuż:-):-)
Proszę o całą listę uczestników zlotu!!! To bardzo ważne!!! Krzysiu - wpisuj już 100 i 90% uczestników zlotu!!! Czekam na listę!!
Proszę o pokój dwuosobowy
Zgłaszam swoje uczestnictwo w VI Zlocie i proszę o pokój 2-osobowy z sanitariatem
grant + 1
Pieniądze 100zł wysłane
Brawo Mareczku!!! Jak się cieszę:-)
''W dniach 14-16 w Ośrodku Szkoleniowo-wypoczynkowym Mikstat-Pustkowie w południowej Wielkopolsce, odbędzie się VI Zlot Bio-forum i zaproszonych gości. Link do strony internetowej ośrodka mikstat-las.pl
Ośrodek dysponuje 90 miejscami w 2, 3 i 4 osobowych pokojach. W niedługim czasie, przedstawię propozycję programową zlotu i kosztorys uczestnictwa.
Kierownik projektu
Krzysztof Biernacki''
Pozwoliłem sobie to przenieść, bo zginęło w tym otwarciu. Już tylko miesiąc i wyjeżdżamy się spotkać:-)
(wypowiedź edytowana przez old_rysiu 12. sierpnia. 2012)
Za chwilę ( kilka dni) podam listę zlotowiczów i propozycję lokacji w pokojach. Moja nieobecność na forum powodowana sezonem wakacyjnym.
A do ZLOTU coraz bliżej...
A ja ponawiam pytanko, czy ktoś mógłby mnie z Łodzi jadąc np przejazdem podebrać?
Chciałbym zapytać Organizatora zlotu czy nie ma możliwości wynegocjowania lepszej ceny śniadań bo w Biedronce jest za 2, 07.....
a Biedronka łazi po lesie
hehehe;)
200 g jogurtu Tola, 60 gram płatków pszenno-ryżowych Just Fit, jedno duże jabłko.
Umarłabym z głodu. A jeśli nawet nie ja, to na pewno mąż. On nie musi chudnąć. :)
Potrzebny jest uczestnik ZLOTU z Poznania do dostarczenia kalendarzy na ZLOT.
Ochotników prosimy o zgłaszanie się do Asiulki w temacie:
Czy ja bym mogła prosić bardzo pilnie (dzisiaj, najpóźniej jutro) o tę listę zlotowiczów. Bo muszę porównać z listą zamówień na kalendarze i wydzielić te do dostarczenia.
Czy przyjedziesz, Asiu, na zlot?
Nie, ja się będę w tym czasie smażyć na plażach Hiszpanii, ale staram się zorganizować dostarczenie kalendarzy, choć chwilowo z mizernymi skutkami, a już 5 września wylatuję.
Czy my się jeszcze kiedyś spotkamy? Pamiętasz spotkanie BiblioNETki? Bardzo się rozwinęły od tamtego czasu.:-)
Oto lista uczestników z propozycji - może Krzyś zaktualizuje?
Na razie lista uczestników wygląda następująco:
2, 3 Jolka
4 Malgi
5 Old_rysiu
6, 7 Chrisfir
8 Marjan +?
9, 10 Mirki2
11 Woody
12 Margo
13, 14 Krzysiek i Magda
15 Mykola
16, 17, 18, 19 Dotisz
20, 21 Tessa
22, 23 Marzena i Agatka
24, 25 Jezier i Junior
26, 27, 28, 29, 30 Mikolaj
31 Wojtek
32, 33 Grandt
34, 35, 36, 37 Stowarzyszenie DARZGRZYB
(wypowiedź edytowana przez malgi 04. września. 2012)
(wypowiedź edytowana przez malgi 05. września. 2012)
Jeśli ktoś tu zajrzy to uprzejmie informuję, że dostałam info od Rysia - w ośrodku nie ma naczyń w pokojach. Ani czajników.