bio-forum.pl

BORY TUCHOLSKIE

bez logowania - można przeglądać

od maj.2008

1. BORY TUCHOLSKIE
19.maj.08 17:28
Grzybek "olafiner"
kania

Witam wszystkich oto dorodna kania znaleziona w zeszłym sezonie i jej szczęśliwy znalazca.

od lis.2005

2. BORY TUCHOLSKIE

o to jest czubaja! nieżle

od lut.2008

3. BORY TUCHOLSKIE

a jaką średnice mial kapelusz tej kani?

od kwi.2004

4. BORY TUCHOLSKIE

25 cm? Piękna!

od lip.2008

5. BORY TUCHOLSKIE

Piekny (schabowy) jak by powiedział moj mąż.

od paź.2005

6. BORY TUCHOLSKIE

Co tam w Borach Tucholskich słychać? Chodzi ktoś do lasu?

od lip.2008

7. BORY TUCHOLSKIE

Własnie co słychac w Borach Tucholskich (Osieczna) moje ulubione okolice na grzybki. U nas nie da się jechac na grzyby z dzieckiem, góry i doliny zarośla że człowieka nie widać. A w Borach jak mówi mój 5 letni syn jak by się szło po mięciutkim dywanie.

od lip.2008

8. BORY TUCHOLSKIE

dajcie znac czy mozna jechac na grzyby. Cos dziwnego dzieje sie z mapą wystepowania w ostatniej dobie. Jakos dziwnie dużo zgłoszen od tej samej osoby w różnych czesciach kraju.

od lip.2008

9. BORY TUCHOLSKIE

z własnych obserwacji dużo podgrzybków, zaczynaja byc robaczywe. W lesiw mokro i pieknie. Jak chce sie dowiedziec czy w Borach są grzyby trzeba samemu to sprawdzic. warto było zawiesc dzieci ponad 100kilometrow i patrzec na ich miny jak znajduja grzyby. Borowik mojego 5 letniego syna 30 cm wysokosci 12 cm srednica kapelusza nie pozwolił go pokroic do suszenia.

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji