Nie jest tak źle:-) Tylko druga fotka nie ostrzy - bo w telefonie nie masz makro:-) Musisz o tym pamietać na przyszłość:-)
Gratulacje - prawdziwki piękne.
myślę że już w tym roku uda mi się porobić jeszcze trochę zdjęć-oczywiście aparatem a nie telefonem. Kolejna fotorelacja mam nadzieje że
za tydzień z lubuskiego.
Brawo!! Na zdjęciach wszystko ładnie widoczne - no to jest super. Teraz tylko wystarczy wrzucać fotki o szerokości 800 pikseli i będzie co podziwiać:-)))
w okolicach Jeleniej Góry od soboty trwa wysyp głównie prawdziwka, wczoraj w 5 godzin udało mi się nazbierać około 10 kg. grzybów (95% z tego to prawdziwek) mimo tego że w lesie panował tłok, zdjęc niestety nie mam (szkoda mi czasu na robienie zdjęć jak inni grzyby zbierja) nastepnym razem to nadrobie, miejmy nadzieje, że w najbliższą sobote. pozdrawiam
Piekne piekne- jaka szkoda że nie będzie takich w kalendarzu 2009 - taki widok w zimowych miesiącach napewno napawałby optymizmem
Piotrze - w tym sezonie trzeba focić solidnie. Zorganizuję konkurs fotograficzny - grzyby koszykowe. Konkurs przewiduję w okresie zimowym. Trzynaście najładniejszych znajdzie się w nowym kalendarzu 2010.
ZAbieram więc aparat i dzisiaj zaczynam trzydniowe polowanie w lubuskim-tylko musze poszukac jeszcze na forum jak dokładnie zrobic fotkę żeby nadawała sie do kalendarza- trzeba sie postarać żeby było więcej koszykowych ślicznotek w kalendarzu.
Witam, dzisiaj znowu zrobiłem "polowanko" w okolicach Milicza.
Tym razem bardziej zależało mi na zbiorach. Zresztą ciekawych obiektów wiele nie było. W poniedziałek jeszcze poprawię, a od czwartku do niedzieli okolice Sławy. Może któraś z moich fotek znajdzie uznanie i "wdepnie" do kalendarza, pozdrawiam :)
Jacek - poluj na piękne kadry! Kalendarz 2010 musi być grzybowy! Na każdej stronie - miss grzybowy:-))
Witam Dolny Śląsk i inne regiony. Wczoraj i dzisiaj byłem w lasach milickich i chcę się pochwalić moimi fotkami. 2 tygodnie temu byłem w lasach lubuskich. 1, 4 kg suszonych w 6 osób. Same przerośnięte podgrzybki i trochę prawdziwków. Mam pytanie do ostatnich fotek, czy to "ceglastopory". Rzadko je spotykam i nie jestem pewien czy je dobrze oceniłem. Czy można je pomylić z jakimiś niebezpiecznym grzybem?
Pozdrawiam leśnych ludków :)