bio-forum.pl

Władcy pierścieni

bez logowania - można przeglądać

od wrz.2007

1. Władcy pierścieni
25.wrz.10 00:08
Piotr "koszmiks"

Niepostrzeżenie umieściłem w szklance z filmowym tytułem :))) Mam nadzieję, że się rozwiną...

od lip.2010

2. Władcy pierścieni

na pewno, a jeśli nie, zrób z nich jajecznicę - gdy już miałam dość "kotletów", też tak robiłam :) (dzisiaj znowu jajeczniczka na rydzach, gąsce zielonce i gołąbkach, na masełku - pyyyycha;)

od paź.2009

3. Władcy pierścieni

Kotlety: pierś kurczaka w kostkę, cebulka, dowolnie "znudzony" grzybek na drobno, jajko tyle by połączyć, sól, pieprz. Smażymy. Ziemniaczki, surówka.

Pyyyycha!

od wrz.2007

4. Władcy pierścieni
25.wrz.10 23:28
Piotr "koszmiks"

No niestety. Tak się ciepło w dzień zrobiło, że ta cieńsza mi zdechła aż przyśmiardła, a druga zaczyna pleśnieć u podstawy trzonu: (( ( Nie wiem czy można od tej z pleśnią odciąć kapelusz czy już tylko do wyrzucenia?

od lip.2010

5. Władcy pierścieni

zamiast wstawiać do szklanki z wodą można włożyć do lodówki - też się rozwiną

od wrz.2007

6. Władcy pierścieni
26.wrz.10 21:00
Piotr "koszmiks"

Chyba jakiś żart. W lodówce?

od paź.2009

7. Władcy pierścieni

Nie rozwiną.

Miałem takie w lodówce, nie rozwinęły się.

od lip.2010

8. Władcy pierścieni

moje tak

od lip.2007

9. Władcy pierścieni

Różnie bywa, dałam córce z dziesięć młodych kani mniej wiecej w takim stadium i wszystkie jej na wodzie elegancko urosły.

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji