bio-forum.pl

OPRZYRZĄDOWANIE

bez logowania - można przeglądać

od sie.2006

1. OPRZYRZĄDOWANIE

Macie jeszcze jakieś pomysły? Kalosze w grzyby? Sweterek z muchomorkiem?

allegro.pl

od lis.2005

2. OPRZYRZĄDOWANIE
23.kwi.07 20:19
Marek Ciszewski "grant"

Zwłaszcza na grzybach przydatny jest ten świderek!!!... potem zamiast grzybów, w lesie spotykamy butelki i korki obok...

od kwi.2006

3. OPRZYRZĄDOWANIE

Z tym świderkiem mnie rozbawił, ale scyzoryk bomba :) Wyszyty grzybek też :) A sweterek z muchomorkiem cały zielony byłby super!! J

od sie.2002

4. OPRZYRZĄDOWANIE
26.kwi.07 07:29
"pimpek"

Tak, takich podróbek pojawiło się teraz dużo: (

Oryginalnym pomysłem był Maserin (Indygo i Prezes mają po oryginale: kki.pl Maserin to świetna sprawa a i inne znane od dziesięcioleci firmy nic mu nie ustępują: worldknives.com

Teraz jest już dziesiątki podróbek i innych firm, które pretendują do miana firm robiących dobre noże i nawet za grosze można je kupić w PL: militaria.pl czy tutaj: fide.pl

Jesnak to straszna lipa musi być. O ile pamiętam Maserin taki co ma Indygo to coś koło 40Euro chyba - może ktoś z posiadaczy mnie poprawi?

(wypowiedź edytowana przez pimpek 26. kwietnia. 2007)

od lip.2004

5. OPRZYRZĄDOWANIE

Witam

na początku przywitam się w tym roku i powiem że żyję :)

bo nie odzywałem sie od baaardzo dawna - ale tak się sprawy układają

co do Maserina to powiem ze oczywiście to małe zboczenie bo drogi jest;)

widac go na jednym ze zdjęć:

moja wersja jest trochę inna, ma podwójne ostrze - bardzo przydatne przy wycinaniu

[bf#52552]

oraz tak:

rękojeśc z drzewa oliwnego;)

ale czego nie robi się dla tzw. pasji oraz tego że lubie noże - mam ich kilka... ten jest jednym z tańszych....

pozdrawiam wszystkich

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji