Główna Zaloguj Wyloguj się Załóż Edycja Szukaj Kontakt grzyby.pl atlas-roslin.pl
Gąsówka naga
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « Grzybobranie « starsze wątki (do 01 października 2016) «

#2
od marca 2010

2013.10.29 23:19 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Beata Łyszkowska
Pierwszy raz w życiu zjadłam gąsówkę nagą. Była pyszna. Zrobiłam następująco. Wymieszałam 3 łyżki oliwy z oliwek ze szczyptą rozmarynu i płatków chilli oraz troszką soli. Umyłam, pokroiłam gąsówki (miałam ich ze 6 różnej wielkości). Olej z przyprawami zmieszałam z nimi. Wrzuciłam na rozgrzaną patelnię, ale nie rozgrzaną ekstremalnie. Mieszałam podczas smażenia cały czas. Po 5 minutach zeżarłam. Było super.
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « Grzybobranie « starsze wątki (do 01 października 2016) «
Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?

Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopiuj link Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji