ta strona być może używa plików cookie, korzystając z niej zgadzasz się na użycie plików cookie — więcej informacji
Gąsówka naga?
Załóż konto | Edycja konta | Wyloguj się | Zaloguj się
Strona główna | Szukaj | Moderatorzy i Admin
2007.10.14 22:39 #81311
Zmień/Popraw · Usuń
Krzysztof Kołodziejczyk (kiruch) na forum od września 2006, wypowiedź #182
Mimo, że wygląd charakterystyczhy, chcę zapytać, bo chętnie bym spróbował. Znaleziona jakiś czas temu i nie pamiętam innych cech, na pewno zapach nie nieprzyjemny i smak łagodny. Zanim jednak pójdzie na patelnię,
jak znów znajdę, pozwolę sobie na kolejne zapytanie i prośbę o potwierdzenie.



1
2
3
4
2007.10.14 23:00 #81319
Zmień/Popraw · Usuń
Marcin Fałdziński (grzybiorz) na forum od listopada 2006, wypowiedź #774
Potwierdzam. Spokojnie możesz jeść. Na pewno rosło jej więcej, lub wyrośnie. Tworzy łuki i czarcie kręgi.
Choć usmażona na patelni, nie posmakuje Ci - jest taka sobie (tak przynajmniej ja uważam). Natomiast do farszu, suszone do bigosu itp. jak najbardziej:-)
2007.10.15 14:02 #81402
Zmień/Popraw · Usuń
Jolanta Kozak (jolka) na forum od kwietnia 2004, wypowiedź #4248
To ona. I na zupkę!
No i marynowana jest wyborna. A jaki efekt na stole!

(wypowiedź edytowana przez jolka 15.października.2007)

Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?
Wypowiedź:
Użytkownik: Jak wysłać wypowiedź:
Wysyłanie wypowiedzi w tym dziale wymaga założenia konta.
Maksymalna dopuszczalna waga obrazka to ok. 150kb a jego szerokość to max. 800 pikseli.
Hasło:
Opcje: Włącz kody HTML w wypowiedzi
Automatycznie aktywuj adresy WWW (URL) w wypowiedzi
Akcja: