Główna Zaloguj Wyloguj się Załóż Edycja Szukaj Kontakt grzyby.pl atlas-roslin.pl
Mleczaj rydz - w wysokiej trawie na drodze - lasy janowskie
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « Jaki to grzyb? Mykologia « Archiwum - starsze wątki « Archiwum 2013 « starsze wątki (do 17 października 2013) «

#17
od października 2007

2013.10.13 15:54 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Łukasz Wrona (kawrona)



Czy mogę usmażyć?
Ewentualnie czym doprawić (degustacja po raz pierwszy :))?
i

#819
od marca 2006

Smacznego :-)
Najlepiej usmaż je jak kotlety schabowe.

#19
od października 2007

2013.10.13 16:09 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Łukasz Wrona (kawrona)
... i tak też uczynię za chwilę - dziękuję ;)
i

#4581
od października 2007

2013.10.13 16:40 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jacek Nowicki (gonzo)
Veto :-) Najlepiej udusić w śmietanie, a jak smażyć, to na masełku, bez żadnej panierki :-)

#20
od października 2007

2013.10.13 18:23 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Łukasz Wrona (kawrona)
bez panierki z solą na maśle - wyszukany przyjemny smak :) polecam
rydzyki od dzisiaj mam na celowniku ;)
Dziękuję Panowie ..
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « Jaki to grzyb? Mykologia « Archiwum - starsze wątki « Archiwum 2013 « starsze wątki (do 17 października 2013) «
Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?

Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopuj link Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji