Główna Zaloguj Wyloguj się Załóż Edycja Szukaj Kontakt grzyby.pl atlas-roslin.pl
Przerośnięty "sitarz" ??
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « Jaki to grzyb? Mykologia « Archiwum - starsze wątki « Archiwum 2014 « starsze wątki (do 21 września 2014) «

#12
od września 2014

2014.09.20 14:03 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

michał (ibumj)

#349
od marca 2010

2014.09.20 14:20 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Beata Łyszkowska
Przerośnięty maślak pstry. Stare nie nadają się do jedzenia

#14
od września 2014

2014.09.20 14:22 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

michał (ibumj)
Czyli co z nim można zrobić? Sos grzybowy np? :P

#351
od marca 2010

2014.09.20 14:25 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Beata Łyszkowska
A po co robić, jak się nie nadaje do jedzenia?"

#15
od września 2014

2014.09.20 14:41 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

michał (ibumj)
Aby się nie zmarnował .. .
Wysuszyć i się będzie nadawał na sos. . .
Przecież to grzyb jadalny :)
i

#11779
od grudnia 2003

A mięso z padłej świni też zjesz aby się nie zmarnowało ? Przecież świnia jest jadalna.... :-)
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « Jaki to grzyb? Mykologia « Archiwum - starsze wątki « Archiwum 2014 « starsze wątki (do 21 września 2014) «
Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?

Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopuj link Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji