Główna Zaloguj Wyloguj się Załóż Edycja Szukaj Kontakt grzyby.pl atlas-roslin.pl
Może to jest kania?
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « Jaki to grzyb? Mykologia « Archiwum - starsze wątki « Archiwum 2017 « starsze wątki (do 08 października 2017) «

#1040
od września 2013

2017.10.02 19:50 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Janina Fus (inga)

#1955
od października 2009

2017.10.02 19:55 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Romuald Tomaszewski (roto)
Gdybyś zrobiła przekrój,a tak to tylko można przypuszczać że to czubajka czerwieniejąca
Widać na pierwszym zdjęciu przebarwienie
Tfu na drugim
kurcze liczyć nie umiem na trzecim

(wypowiedź edytowana przez roto 02.października.2017)

(wypowiedź edytowana przez roto 02.października.2017)

(wypowiedź edytowana przez roto 02.października.2017)

#1042
od września 2013

2017.10.02 20:04 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Janina Fus (inga)
Na przyszłość bedę wiedziała.

#7693
od października 2007

2017.10.02 21:03 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jacek Nowicki (gonzo)
Czubajka czerwieniejąca na bank :)

#1044
od września 2013

2017.10.03 16:35 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Janina Fus (inga)
Mam przekroje ze zestarzałych.
i

#3813
od marca 2010

2017.10.03 21:02 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Beata Łyszkowska
Tak, jak napisali chłopaki wcześniej, cz. czerwieniejąca. Niesmaczna, niewarta zachodu. Niektórym może zaszkodzić.

#1046
od września 2013

2017.10.03 21:28 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Janina Fus (inga)
Niesmaczna?
A już myślałam, że mam nowego grzyba do zbierania.
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « Jaki to grzyb? Mykologia « Archiwum - starsze wątki « Archiwum 2017 « starsze wątki (do 08 października 2017) «
Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?

Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopuj link Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji