Główna Zaloguj Wyloguj się Załóż Edycja Szukaj Kontakt grzyby.pl atlas-roslin.pl
Russula chloroides
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « Jaki to grzyb? Mykologia « Archiwum - starsze wątki « Archiwum 2017 « starsze wątki (do 26 grudnia 2017) «
i

#2314
od września 2006

2015.09.27. Pod jodłami, zapach chemiczny, nieprzyjemny, smak piekący, blaszki kruche - u młodego z zielonawym odcieniem.

1
2
3
4

#3247
od listopada 2008

2017.12.09 22:55 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

ala mikołaj (wink)
Pewnie tak, jak masz chęci, możesz sprawdzić czy w skórce strzępki końcowe są zbudowane z rozdętych komórek i czy zarodniki mają wysokie kolce
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « Jaki to grzyb? Mykologia « Archiwum - starsze wątki « Archiwum 2017 « starsze wątki (do 26 grudnia 2017) «
Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?

Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopuj link Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji