Główna Zaloguj Wyloguj się Załóż Edycja Szukaj Kontakt grzyby.pl atlas-roslin.pl
Użyteczność mleczaja płowego w kuchni
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «

#15
od września 2006

2007.08.27 23:13 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Kosma Gutowski
Pytanie zasadniczo brzmi tak:
czy mleczaja plowego mozna uzywac jako grzyba przyprawowego (ze wzgl na ten specyficzny zapach maggi)? Jesli tak to czy ktos ma jakies doswiadczenie w jego uzywaniu? A jesli tak to jak najlepiej go wykorzystac?

Pozdrawiam,
kosma
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?

Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopiuj link Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji