Główna Zaloguj Wyloguj się Załóż Edycja Szukaj Kontakt grzyby.pl atlas-roslin.pl
kotlety opieńkowe
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «

#14
od października 2005

2005.10.31 21:09 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Katarzyna Malak (kasiam)
Ulubiona potrawa moich dzieci to kotleciki opieńkowe i praktycznie takie same robię z sów i dużych kapeluszy zielonek.
kapelusze o dużych rozmiarach maczam w rozmąconym jajku wymieszanym z pieprzem i solą obtaczam w tartej bułce i na oliwę. Są jeszcze lepsze gdy po usmażeniu ułożyć je na blaszce i włożyć do piekarnika by zrobiły się bardziej chrupiące. Teraz muszę kończyć, bo moja córka wygania mnie od kompa.
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?

Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopiuj link Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji