Główna Zaloguj Wyloguj się Załóż Edycja Szukaj Kontakt grzyby.pl atlas-roslin.pl
Ciasto francuskie z grzybami
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
i

#4631
od kwietnia 2004

2009.07.13 19:44 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jolanta Kozak (jolka)
W tym wypadku były to posiekane, uduszone z cebulką łuszczaki zmienne. Po ostudzeniu bułka tarta, jako, sól, pieprz. Wymieszać, zrobić gęsty farsz. Farsz nakładać w prostokąty ciasta francuskiego. Piec, jak w przepisie na cieście. Jeść chłodne, a jeszcze lepiej zimne na drugi dzień.

#49
od października 2008

2009.07.31 16:23 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Ola Foremska (olinka)
a czy mozna zastosowac pieczarki
czy musza byc grzyby leśne
i

#4662
od kwietnia 2004

2009.08.07 18:42 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jolanta Kozak (jolka)
Można wszystko. Parówki, pieczarki, owoce, ser... . Tylko odparuj porządnie sok, czy zmieszaj mokre z np. bułeczką, żeby ciasto nie namokło.
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?

Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopiuj link Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji