Główna Zaloguj Wyloguj się Załóż Edycja Szukaj Kontakt grzyby.pl atlas-roslin.pl
marynowane borowiki omglone
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
i

#2422
od kwietnia 2004

2005.11.27 13:36 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jolanta Kozak (jolka)
W tym sezonie znalazłam masę borowików omglonych. Część z nich zamarynowałam. Są bardzo smaczne i twarde. Tracą swój granatowy kolor. Zrobię też z samych borowików omglonych zupę grzybową na Wigilię i podzielę się z Wami wrażeniami.
i

#273
od sierpnia 2004

2005.11.27 20:41 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

marek kopeć (marcos)
Myślę, że czas najwyższy podzielić się grzybowymi przepisami. Zaraz grudzień-miesiąc Świąteczej atmosfery.
Jola zacznij!!! Praktykę masz nietuzinkową - oczywiście nie mam na myśli "zjadłam mleczaja chrząstkę" ;-))))), choć nie ździwyłbym się jakbyś napisała jak go należy przyżądzić na Święta. :-)))

(wiadomość edytowana przez Marcos 27.listopada.2005)
i

#2425
od kwietnia 2004

2005.11.28 09:25 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jolanta Kozak (jolka)
. Przecież napisałam, jak przyrządziłam tę chrząstkę. Zawsze piszę. Przepisy są tu w tym kąciku. Poszukaj sobie. Ja podaję wszystkie.
Po prostu nie chce mi się tego drugi raz pisać. Nie gniewasz się?
i

#274
od sierpnia 2004

2005.11.28 09:45 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

marek kopeć (marcos)
Nie gniewam się Jolu i nie musisz pisać drugi raz, bo to był oczywiście żart, a przepisy Twoje na chrząstkę znam, bo czytałem. :-)))
i

#2582
od kwietnia 2004

2006.01.05 19:54 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jolanta Kozak (jolka)
Borowiki omglone marynowane polecam. Są śliczne żółciutkie i twardziutkie. Zupka wigilijna też niczego sobie. Podpisała samochwała.
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?

Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopiuj link Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji