Główna Zaloguj Wyloguj się Załóż Edycja Szukaj Kontakt grzyby.pl atlas-roslin.pl
Marynaty ze sklepu
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «

#16
od października 2005

2005.12.03 11:25 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Leszek Chwaliński (lechu)
Ze względu na dośc późne rozpoczęcie sezonu grzybowego nie zdążyłem zaopatrzyć się z wystarczający zapas zapasów zimowych;) Dlatego postanowiłem zeksplorować grzybki marynowane które można kupić ze sklepu. Na razie wypróbowałem opieńki i kurki 2 różnych producentów. I powiem że te grzyby są po prostu niejadalne! Opieńki mdłe, bez smaku tak jakby w wodzie, natomiast kurki wprost przeciwnie, sam ocet a grzyby smakują jak drewno. Nie chcę tu siać marketingu negatywnego, ale czy ktoś ma jakieś pozytywne doświadczenia i może coś polecić
i

#2469
od kwietnia 2004

2005.12.03 13:22 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jolanta Kozak (jolka)
Ja uważam, że ze względu na moją miłość do grzybów NIE WYPADA mi nawet ich kupować .
Robię wyjątek dla pieczarek zimą, gdy są mi potrzebne do jakiejś potrawy.

#0

2006.10.08 13:54 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Grzesiu
Czy sa jakies opieńki nie jadalne??to jest moje pytanie bo ja niewiem a mój tata też niewie a znalazł dzisiaj kilkanaście opiniek prosze o odpowiedz jak najszybszą na moje pytanie powtórze moje pytanie(czy są jakieś niejadalne opieńki)
i

#15
od września 2006

2006.10.08 18:42 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Dana z Warszawy (dana)
Opieńki są jadalne, chyba, że tata znalazł grzyby podobne do opieniek. Trudno Ci doradzić nie widząc
grzyba. Jeśli nie jesteście pewni, lepiej wyrzucić.

#6
od października 2008

2008.10.17 20:05 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Kacper Kafel (janek)
Ja smażę podgrzybki na oleju kujawskim pokrojone w kostkę na małym ogniu długo. Zalewam wodą z wisienką
i gotowe.
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?

Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopiuj link Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji