Główna Zaloguj Wyloguj się Załóż Edycja Szukaj Kontakt grzyby.pl atlas-roslin.pl
Krążkownica wrębiasta - jak przyrządzać?
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
i

#100
od kwietnia 2004

2006.05.09 15:05 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Adriana Bogdanowska (adi)


Czy ktos juz jadl tego grzybka? Jak go przyrzadzac? Sporo go znalazlam ;-)
i

#2951
od kwietnia 2004

2006.05.09 15:49 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jolanta Kozak (jolka)
Nie, Ada - poeksperymentuj. Czy to żylaste, mięsiste, czy jakie? Tak na oko to panierowane placuszki aż się proszą.

#101
od kwietnia 2004

2006.05.09 15:59 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Adriana Bogdanowska (adi)
Raczej chrząstkowate - podobne trochę do ucha :-) czyli pewnie do warzyw i ryżu? ;-)
i

#2953
od kwietnia 2004

2006.05.09 16:11 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jolanta Kozak (jolka)
Sałatki...
Nie spotkałam nigdy krążkownicy, więc nie mam bladego pojęcia, jak to zrobić. Spróbuj, jak ja pierwszy raz ucha bzowe - opanierować w mące, jajku, bułce i smażyć, posolone i popieprzone czarnym pieprzem. Albo duszone w całości na słoninie pod szklaną pokrywą - wtedy tak śmiesznie pekają.
Być może będzie to tak, jak z uchem: więcej żucia i zabawy, niż smaku.

(wiadomość edytowana przez jolka 09.maja.2006)

#77
od października 2005

2006.05.17 07:42 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Michał Klisowski (flyjok)
Spróbuj to przyrządzić tak jak boczniaki. Zrób panierkę i na patelnię. Myśle, że będzie dobre
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?

Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopiuj link Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji