Główna Zaloguj Wyloguj się Załóż Edycja Szukaj Kontakt grzyby.pl atlas-roslin.pl
Przyrządzenie kani
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
i

#46
od października 2005

2006.05.16 13:40 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Michał Klisowski (flyjok)
Przygotuj panierkę w następujący sposób. Weź na talerz wylej 3 surowe jajka, a w drugim rozsyp bułkę tartą. Najpierw zamocz grzyby w jajku a następnie w bułce tartej, następnie smaż je na patelni, przez ok 5-8min z jednej strony. Smaż na margarynie. W ten sposób można przyrządzić boczniaki, które smakują jak schabowe!!!

#0

2006.09.06 23:54 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

olala
Bardzo lubię kanie są jak kotlety ale nawet bardziej delikatniejsze,ja obtaczam je wcześniej jeszcze w mące i dobrze przyprawiam pieprzem i sola i wegetą!Super.
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?

Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopiuj link Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji