Główna Zaloguj Wyloguj się Załóż Edycja Szukaj Kontakt grzyby.pl atlas-roslin.pl
Gąsówka naga , jak?
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « starsze wątki (do 27 października 2011) «

#204
od lipca 2008

2010.10.03 23:02 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Teresa Filipowiak (tessa)
Proszę o przepis na gąsówkę nagą w occie. Przepis na marynatę mam, wiem, że gąsówkę można marynować bez obgotowania, zachowa wtedy kolor, ale: zalewa ma być gorąca i bez pasteryzowania czy zimna i wtedy gotowanie w słoikach ? Mam nadzieję, że nie zrobaczywieje do jutra, bo się chyba zapłaczę.
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « starsze wątki (do 27 października 2011) «
Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?

Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopiuj link Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji