bio-forum.pl Zaloguj Wyloguj Edycja Szukaj grzyby.pl atlas-roslin.pl
Pora na czarcie jajo.
« » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
i

#3096
od kwietnia 2004

2006.06.04 19:03 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jolanta Kozak (jolka)
Usmażone na margarynie. Skórka wierzchnia zeskrobana. Posolone, popieprzone i porządnie usmażone w plasterkach. Warstwa żelatynowa nieco mięknie. W smaku grzybek przypomina jajko i nie pachnie brzydko. Będę jadła, gdy trafię. Wnętrze nie może być zielone. Moje było fioletowe.
Przed:



Po:

« » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopiuj link Kontakt Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji