Główna Zaloguj Wyloguj się Załóż Edycja Szukaj Kontakt grzyby.pl atlas-roslin.pl
Pierścieniak grynszpanowy
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Rzadko zbierane i wynalazki «

#505
od 04-2004

2004.10.21 10:43 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jolanta Kozak (jolka)
Jestem to winna Smeagolowi i, sądzę że Wam wszystkim również.
Zjadłam uduszone z cebulką pierścieniaki grynszpanowe, same, bez innych grzybów i powiem Wam, że wprawdzie nie jest to rewelacja, ale nie są gorsze w smaku od takich np. koźlarzy. Da się jeść. Najpierw należy zdjąć skórkę z kapelusza. Na bezrybiu...

#456
od 07-2004

2004.10.21 11:53 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Bogusław Mazurek (bogdan)
Jolu, ostrożnie ( nie za dużo). :-)
Patrz ostatnia wypowiedź Tomasza:
Turkusowy ze strzępkami
Dobrze, że to tylko ponoć i w USA :-)

#525
od 04-2004

2004.10.21 13:31 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jolanta Kozak (jolka)
Dziękuję. Już przeczytałam. To miłe, że ktoś troszczy się o człowieka.:) Jeżeli mi zaszkodzi, napiszę Wam o tym. Narazie, po 4 godzinach czuję się dobrze.
Może Amerykanie popijają te grzyby coca-colą z lodu?
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Rzadko zbierane i wynalazki «
Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?

Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopiuj link Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji