Główna Zaloguj Wyloguj się Załóż Edycja Szukaj Kontakt grzyby.pl atlas-roslin.pl
kolor ugotowanego grzyba
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «

#1
od września 2006

witam, wlasnie marynuje uzbierane przez weekend grzyby. zaciekawila mnie barwa jednego z grzybow. po ugotowaniu ma kolor ciemno czerwony, kolor wina, moze troche jasniejszy. nie moge zidentyfikowac jaki to jest grzyb. czy ktos rozpoznaje? z gory dziekuje za pomoc.

#3449
od kwietnia 2004

2006.09.05 07:48 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jolanta Kozak (jolka)
jest to maślak sitarz - jadalny.
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?

Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopiuj link Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji