Główna Zaloguj Wyloguj się Załóż Edycja Szukaj Kontakt grzyby.pl atlas-roslin.pl
Grzybki marynowane
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni «

#1
od września 2014

Witam. Przedwczoraj zrobiłam kilka słoiczków grzybków marynowanych. Były tam głównie podgrzybki. Znalazłam przepis w Internecie, który mial duzo pozytywnych opinii. Znajomi jednak dzis mówią, że gotowanie grzybów 10 minut to stanowczo za malo, a tam byly takie wlasnie zalecenia. Teraz grzybki juz w sloikach, a ja nie wiem, co robic, czy rzeczywiście 10 minut bylo wystarczające czy mam wyrzucic jeszcze raz wszystko do garnka i ugotowac... Pomocy :)

#14
od sierpnia 2014

2014.09.11 16:30 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Iwona Zapała (zapalka222)
wystarczająco Do marynowania nie trzeba gotować długo są wtedy bardziej twarde i smaczniejsze.. Chociaż ja osobiście nie przepadam za podgrzybkami..
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni «
Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?

Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopiuj link Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji