Główna Zaloguj Wyloguj się Załóż Edycja Szukaj Kontakt grzyby.pl atlas-roslin.pl
Suszyć czy zamrażać???
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
i

#48
od sierpnia 2006

2007.02.11 17:27 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Marcin theman (makitheman)
Podejrzewam, że gdzieś na forum to pytanie padło... Ale przypomniałem sobie o tym podczas wczorajszej zupy mojej tesciowej... Miała całe grzybki...

#13
od lipca 2004

2007.06.01 18:12 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jan W. Giedroyć (jan)
Suszyć oraz zamrażać. Zależy, co do czego. Czosnaczek suszony to poezja, mrożony tragedia dla lodówki.
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?

Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopiuj link Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji