Główna Zaloguj Wyloguj się Załóż Edycja Szukaj Kontakt grzyby.pl atlas-roslin.pl
Maślaki panierowane???
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
i

#208
od sierpnia 2006

Mam pytanie do doświadczonych grzybokuchmistrzów. Czy ktoś próbował panierować maślaki? Ale nie takie zwyczajne, tylko maślaki pstre i sitarze. Blaszkowce dobrze wychodzą w panierce, ale czy rurkowce też? Pytam, bo maślaki, o których wspominam nie mają zbyt intensywnego aromatu. Do marynat ujdą. A panierka dodałaby im pewnie smaku...
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?

Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopiuj link Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji