Archiwum
Załóż konto | Edycja konta | Wyloguj się | Zaloguj się
Strona główna | Szukaj | Moderatorzy i Admin
bio-forum.pl » W kuchni » Archiwum
 
Wątek
Zamknięte — nowe wątki dodawaj na stronie wyżej w hierachii
Otworzył(a) Wypowiedzi Wątków Ostatnia wypowiedź
i TRUCIZNA W PIECZARKACH Matheoz 18.12.2018  16:11  Anna Marnowska
i Marynowany żółciak siarkowy Józef Wissarionowic... 09.09.2017  09:34  Bogusław Mazurek
i Suszenie i przechowywanie Ewa Kowalewska 93  18.10.2016  18:58  Beata Łyszkowska
i Zatrucia grzybami Anna Kujawa 29  18.11.2014  10:09  Mirosław Wanto...
i sromotnik smrodliwy Leszek 24  10.06.2014  12:45  Anna Kujawa
i "Gruzdy" Jarosław .Ł 20.09.2012  12:07  Jurek Szypuła
i Gorzkie grzyby Weronisia 25  23.09.2010  10:23  Jolanta Kozak
i Czy Boczniaki można jeść na surowo? Grzegorz Górczyński 31.12.2009  09:56  Anna Kujawa
i Przepis na ucho bzowe michał prusiński 29.12.2009  13:15  Jolanta Kozak
i Suszone grzybki i potrawy Ryszard Szreter 11  14.12.2009  10:50  Ryszard Szreter
i Enoki czyli zimówka Grzegorz "Rapatang"... 22.11.2009  18:36  Grzegorz "Rapa...
i Kiszenie grzybów Piotr 38  14.11.2009  19:12  jacek szaniawski
i Czernidłaki na zlocie 2009 Krzysztof Firgolski 10.11.2009  15:07  Ryszard Szreter
i Stropharia caerulea i aeruginosa tomasz glajcr 04.11.2009  23:43  Marcin Zawiazalec
i Pieczarka leśna Grzegorz Zynek 31.10.2009  17:50  Grzegorz Zynek
i Agrocybe Aegerita Arek Andrzejewski 13.10.2009  10:08  Anna Kujawa
i A kto lubi miody pitne? Sylvia Kudrycka 11.10.2009  20:50  Sylvia Kudrycka
i Grzyby w słoikach Teresa Filipowiak 01.10.2009  15:46  Izabella Kulińska
i grzyby w restauracji Piotr 22.09.2009  11:30  Piotr
i gorzkie zioła i przyprawy Jarek Kanarek 21.09.2009  20:38  Jarek Kanarek
i rydz (rydzyk) Grześ Sla 24  20.09.2009  15:07  Jerzy Staroń
i Szukam przepisu na marynowane rydze Kosma Gutowski 19.09.2009  19:57  Marzena J.
i Kolczak obłączasty marek kopeć 14.09.2009  09:47  Marzena J.
i mus pasternakowo-szczawiowy Sylvia Kudrycka 11.09.2009  21:12  Sylvia Kudrycka
i Jakie zastosowanie dla mleczaja smacznego? Marzena J. 19  05.09.2009  23:45  Dorota Szwed
i W końcu zjadłam czerwonawego ! Małgorzata Przybyt 10  22.08.2009  16:04  Małgorzata Prz...
i Ciasto francuskie z grzybami Jolanta Kozak 07.08.2009  18:42  Jolanta Kozak
i Żółciak siarkowy w cieście Marcin Theman 21.07.2009  07:31  Teresa Filipowiak
i Ostatnie opieńki - sałatka Old_rysia. Ryszard Szreter 13.07.2009  19:51  Jolanta Kozak
i Smardze jadalne Elzbieta Sołtys 11  13.07.2009  19:48  Jolanta Kozak
i Lakówka ametystowa na maselku Teresa Filipowiak 06.07.2009  08:40  Teresa Filipowiak
i jajecznica na żółciaku siarkowym Mateusz Pańkowski 23.06.2009  01:56  Krzysztof Firg...
i Borowik ceglastopory marek kopeć 21.06.2009  22:49  Ola Foremska
i Kropidlak Kopydełkowaty - jadalny? Anna Nowakowska 15.04.2009  15:46  Piotr Perz
i zimówki w kuchni - wersja standard rapatang 16.02.2009  01:09  Krzysztof Firg...
i Potrawy z zimówi aksamitnotrzonowej Adrian 11  02.02.2009  19:49  Adrian Szymkie...
i Gąsówka dwubarwna Jurek Szypuła 15.11.2008  11:14  Mirosław Wanto...
i Pieprznik Trabkowaty - Zupa Krzysztof Firgolski 03.11.2008  17:45  Ryszard Szreter
i Grzyby Moshino Dominik Mowczko 29.10.2008  17:21  Dominik Mowczko
i opienki do spozycia Janusz Tomzik 12  29.10.2008  08:07  Teresa Filipowiak
i Rycerzyk czerwonozłoty Teresa Filipowiak 21.10.2008  11:38  Jolanta Kozak
i Jak wygląda pasteryzacja (krok po kroku)??? Kara 36  20.10.2008  13:49  Joanna Lewando...
i Marynaty ze sklepu Leszek Chwaliński 17.10.2008  20:05  Kacper Kafel
i Zapach grzybów przy obróbce termicznej. Kacper Kafel 17.10.2008  19:25  Kacper Kafel
i Przechowywanie zebranych grzybów Arkadiusz Kubale 27  05.10.2008  12:16  Ryszard Szreter
i Opienki- czy i co z trzonow Bogusia Sawl 17  02.10.2008  11:38  Jolanta Kozak
i Świeże podgrzybki zimą... Piotr Józefowicz 18  24.09.2008  06:53  Ryszard Szreter
i Czy ten żółciak nadaje się do jedzenia? Agata Nowak 17  04.09.2008  15:33  Jerzy Staroń
i termin przechowywania marynowanych grzybów Iwona G 28.08.2008  15:12  Jan Smyczek
i Gołąbek szary - jak ? Teresa Filipowiak 27.08.2008  08:22  Teresa Filipowiak
i Dlaczego po zjedzeniu żółciaka boli brzuch? Maciej makro Czernik 22.08.2008  08:20  Maciej makro C...
i Przekąska ze smardza jadalnego - Morchella esculenta :) Marcin Fałdziński 21.05.2008  09:09  Jolanta Kozak
i Obieranie żółciaka Robert Puchalski 21.05.2008  09:05  Jolanta Kozak
i Żółciak siarkowy - TARTA Marcin Theman 18.05.2008  14:58  Marcin Theman
i zamrażanie grzybów IWONA12 28  04.01.2008  13:03  Małgorzata Prz...
i Kuchnia Polska Adrian Szymkiewicz 11.11.2007  20:23  Adrian Szymkie...
i Przechowywanie grzybów surowych Rafał Stępniak 01.11.2007  22:39  Małgorzata Prz...
i Naleśniki z farszem z dużych opieniek do czerwonego barszczyku Jolanta Kozak 15.10.2007  14:16  Jolanta Kozak
i Suszenie ceglastoporego - dziwny zapach Artur Lichtenberg 10  15.10.2007  13:16  Jolanta Kozak
i Lejkowiec dęty, jak? Marcin Theman 05.10.2007  22:05  Marcin Theman
i Maślaki panierowane??? Jacek Głębski 29.09.2007  18:48  Jacek Głębski
i Marynowanie grzybów Tadek Ruchlewicz 70  26.09.2007  17:39  Artur Szpak
i pieprznik ametystowy - cantharellus amethysteus - jadalny ? Daniel Zaremba 24.09.2007  11:24  Anna Kujawa
i Użyteczność mleczaja płowego w kuchni Kosma Gutowski 27.08.2007  23:13  Kosma Gutowski
i Piestrak jadalny - jak przyrządzać? Marcin Fałdziński 27.07.2007  23:37  Marcin Fałdziński
i Twardzioszek przydrożny Adrian 03.07.2007  22:15  Jacek Głębski
i Żółciak siarkowy - gulasz Marcin Theman 15.06.2007  08:04  Jolanta Kozak
i Muchomor czerwonawy - co z nim?!!! Jacek Głębski 10  02.06.2007  23:21  Dandy z Łodzi
i Suszyć czy zamrażać??? Marcin theman 01.06.2007  18:12  Jan W. Giedroyć
i Placuszki z żółciakiem Jolanta Kozak 29.05.2007  15:14  Jolanta Kozak
i Żółciak siarkowy po gdańsku :-) Mirosław Wantoch-Re... 25.05.2007  09:02  Jolanta Kozak
i Żółciak siarkowy - (z) czym to się ewentualnie je? Artur Lichtenberg 21.05.2007  08:14  Jolanta Kozak
i Co można zrobić z uchem bzowym? Adrian Szymkiewicz 08.02.2007  22:14  Tomasz Pachlewski
i Pasztet Jolanta Kozak 12  18.01.2007  13:47  Jolanta Kozak
i Sprzedaż grzybków via Allegro Krzysztof Wnuk 11  17.01.2007  06:48  Ryszard Szreter
i Boczniak Ryszard Szreter 02.01.2007  21:17  Tomasz Pachlewski
i Obiecany łuskwiak giętki. Jolanta Kozak 11.12.2006  09:36  Jolanta Kozak
i galaretek kolczasty Magda Forenc 07.12.2006  14:42  Jolanta Kozak
i Czernidłak kołpakowaty Józef Wissarionowic... 18  03.11.2006  07:57  Anna Kujawa
i mało octowy maślak-pomocy Paweł 01.11.2006  23:48  Jacek Głębski
i Grzyby w pomidorach w/g mojego Kochanie :) Piotr Perz 17  28.10.2006  10:25  Janusz Kwiecinski
i kiszone lejkowce piotr chybowski 23.10.2006  14:28  piotr chybowski
i Chrupiace Grzybki Ewa Kowalewska 16.10.2006  00:08  Joanna Grzybek
i czy to jakaś gąska?? Grzegorz Zynek 13  12.10.2006  23:55  Elzbieta P
i Jajeczniczka mojej żony JANEK 10.10.2006  09:59  JANEK
i szmaciak gałęzisty w kuchni Orif 82  09.10.2006  15:28  Mirosław Wanto...
i Czy można przechowywać grzyby w maśle? Krzysiek Chojnacki 11  06.10.2006  21:27  Konrad Mazurki...
i Ile czasu gotowć opieńki? Tomasz Zagórny 02.10.2006  20:47  Janusz Tomzik
i Czy ktoś wie jak przyrządzić ślimaki? Michał Klisowski 30.09.2006  10:38  Dandy z Łodzi
i Ziemniaczki nadziewane grzybami. Jolanta Kozak 29.09.2006  14:44  Teresa grzybiara
i Przetwory z grzybów Mieczysław 20  20.09.2006  20:41  Elmira Brzozowska
i Ciekawy artykuł o "grzybojedzeniu" Anna Kujawa 16.09.2006  20:22  Anna Kujawa
i Sałatka grzybowa z papryką i cebulką, ocet i olej. Piotr Perz 15.09.2006  22:28  Piotr Perz
i pytanie laika o pasteryzacje grzybow otma 13.09.2006  07:11  Anna Kujawa
i Rhodocybe gemina Jolanta Kozak 11.09.2006  17:49  Jolanta Kozak
i Gołąbek zielonkawy Jacek Kalisiak 09.09.2006  22:39  Sebastian Pint...
i Przepisy z netu :-) Anna Kujawa 09.09.2006  16:10  Anna Kujawa
i kolor ugotowanego grzyba 2 tomaszo 08.09.2006  10:50  Ryszard Szreter
i Przyrządzenie kani Michał Klisowski 06.09.2006  23:54  olala
i Czy ktoś jadł głownię kukurydzy (Ustilago maydis)??? Wojtek Pusz 51  05.09.2006  19:42  matheoz
i kolor ugotowanego grzyba dorota stefanska 05.09.2006  07:48  Jolanta Kozak
i Czubajka kania i pieczarka polna Jacek Głębski 17  03.09.2006  11:42  ella
i Mycie grzybow pzed suszeniem Katarzyna Janik 11  28.08.2006  00:23  Agnieszka Kapu...
i rozmrozone kanie Andrzej Kostrzewa 25.08.2006  10:06  Anna Kujawa
i Kaloryczność grzybów Marek Snowarski 24.08.2006  22:27  Marek Snowarski
i Skórka - Maślaki Damian Stanikowski 23.08.2006  15:51  Jolanta Kozak
i moja pizza Jolanta Kozak 23.08.2006  13:28  Piotr Malinowski
i (w kuchni polowiej) monetka na żywo ;) Jacek Kalisiak 19.08.2006  23:05  Marek Zychla
i Prawdziwki mrożone Agata_Prawdziwek 09.08.2006  14:27  Marek Zychla
i Zapraszam na ucztę Joanna Listewnik 07.06.2006  07:50  Jolanta Kozak
i Pora na czarcie jajo. Jolanta Kozak 04.06.2006  19:03  Jolanta Kozak
i zupka z szyszkówek Jolanta Kozak 18.05.2006  17:40  Jolanta Kozak
i Krążkownica wrębiasta - jak przyrządzać? Adriana Bogdanowska 17.05.2006  07:42  Michał Klisowski
i kapusta pekińska duszona z purchawkami Jolanta Kozak 10  06.05.2006  09:20  Piotr Perz
i Twardziak jadalny (shii-take) - jak przyrządzić? Marcin. 21.03.2006  09:45  Jolanta Kozak
i grzyby w literaturze ella 12.02.2006  13:39  Bogusław Cenian
i Lekkostrawne dania z grzybów Piotr__ 22.01.2006  12:19  Iwna
i marynowane borowiki omglone Jolanta Kozak 05.01.2006  19:54  Jolanta Kozak
i MAITAKE roman jurzak 05.12.2005  18:56  Leszek Chwaliński
i sandwicze z grzybami Jolanta Kozak 03.12.2005  13:59  Jolanta Kozak
i kanie raz jeszcze Jolanta Kozak 19.11.2005  04:40  Jolanta Kozak
i marynowane też się nie zmarnują Jolanta Kozak 16.11.2005  16:28  Jolanta Kozak
i Borowikowe szaleństwo marek kopeć 11  06.11.2005  13:52  marek kopeć
i kurczak z grzybami i wermutem Jolanta Kozak 01.11.2005  16:05  leszcz
i kotlety opieńkowe Katarzyna Malak 31.10.2005  21:09  Katarzyna Malak
i marynowanie gąsówek Jolanta Kozak 18.10.2005  21:02  Jolanta Kozak
i Prośba o przepis -> farsz do pasztecików Robert Małyszka 15.10.2005  17:25  Anna Kujawa
i Placki ziemniaczane z sosem podgrzybkowym-help Jolanta Kozak 14.10.2005  21:19  Ryszard Szreter
i mleczaj chrząstka - prośba o komentarze smakoszy Marek Gawrysiak 12.10.2005  11:16  Anna Kujawa
i doświadczonych proszę o pomoc :) agraffka 11  11.10.2005  17:00  marek kopeć
i maślanka łagodna Jolanta Kozak 23.09.2005  08:09  Jolanta Kozak
i gołąbki ze skórką, czy bez? Jolanta Kozak 20.09.2005  13:29  Jolanta Kozak
i Moja ... robi tagliatelle Dariusz Litwiński 18  22.08.2005  10:42  Darek Litwiński
i Jakie grzyby zbieracie do jedzenia? Piotr 27  09.08.2005  20:14  Jolanta Kozak
i Co Mirki lubią najbardziej. Mirosław Wantoch-Re... 16  29.06.2005  18:12  Mirosław Wanto...
i Żółciak siarkowy Jolanta Kozak 25.05.2005  15:19  Jolanta Kozak
i sposoby na pierścieniaki Marek Gawrysiak 23.05.2005  13:07  Elmira Brzozowska
i Oficjalna instrukcja przygotowania do bezpiecznego spożycia piestrzenicy... matheoz 11  03.05.2005  17:22  tomasz polanski
i Grzyby warunkowo jadalne Wędrowiec 10  27.04.2005  19:12  Wędrowiec
i krokiety z kapustą i grzybami Jolanta Kozak 22.04.2005  20:25  Jolanta Kozak
i Grzyby Wielkanocne Wojtek Pusz 21.03.2005  15:40  Wojtek Pusz
i Fasola z pieczarkami Jolanta Kozak 16.02.2005  20:25  Ewa Kowalewska
i Oryginalne jadalne grzyby. Krzysztof Ślusarczyk 08.02.2005  18:30  Maciej Malec
i Przepis Prymitywna kolacja "na dziko" - pytanie QQ 28.01.2005  10:26  Ewa Kowalewska
i nieskuteczne sposoby odróżniania jadalnych od niejadalnych   13.10.2004  11:53  Marek Snowarski
i Mistrzostwa Polski w Potrawach z Grzybów Janusz 14  02.09.2004  18:52  Jolanta Kozak
i Co zamarynowałem ? (żółto-zielonkawe w marynacie) Robert Małyszka 26.07.2004  12:07  Piotr Perz
  ClosedZamknięte — nowe wątki dodawaj na stronie wyżej w hierachii        
ta strona być może używa plików cookie, korzystając z niej zgadzasz się na użycie plików cookie — więcej informacji