Główna Zaloguj Wyloguj się Załóż Edycja Szukaj Kontakt grzyby.pl atlas-roslin.pl
sandwicze z grzybami
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
i

#2471
od kwietnia 2004

2005.12.03 13:59 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jolanta Kozak (jolka)
Ja zrobiłam z mrożonym łuszczakiem zmiennym. Kromki tostowego białego pieczywa leciutko posmarowałam keczupem ( kilka kropek), nałożyłam usmażone na cebulce pokrojone drobno łuszczaki, na to plaster żółtego sera i włożyłam do "sandwicza" Piekłam do zrumienienia.
Zrobiłam też grzankę z chleba tostowego posmarowanego grubo serem topionym i położyłam na wierzch opłukanego z marynaty dużego maślaka sitarza. Zapiekłam. Nieszczególne, ale sądzę, że powtórzę to z grzybem całym niemarynowanym i na pewno będzie smaczne.
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?

Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopiuj link Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji