bio-forum.pl

Gąska pieprzna?

bez logowania - można przeglądać

od paź.2020
#0

1. Gąska pieprzna?
17.paź.20 19:24
PO "P.O"

Miąższ piekący w smaku. Kolor kapelusza, przy brzegach biały, ciemnieje w kierunku środka kapelusza od gradient od fioletu po ciemny brąz.

od paź.2007
#0

2. Gąska pieprzna?
17.paź.20 20:06
Jacek Nowicki "gonzo_bf"

Absolutnie nie. Na me oko to jakiś gołąbek, powinien mieć kruchy miąższ.

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji