bio-forum.pl

TVN METEO

bez logowania - można przeglądać

od cze.2006

1. TVN METEO
8.sty.10 23:47
Anna Smolar "abarank"

Mirku, piękne zdjęcia Półwyspu Helskiego w TVN.

od gru.2003

Jakie miejsca takie zdjęcia:-)

Cieszę się, że Ci się podobają:-)

Ale nie tylko płw. Helski-też Kaszuby, Bory Tucholskie, Gdańsk i inne... chyba nas polubili w TVN bo publikują wszystko i często nie tylko moje ale i Mirki foty.

Kiedyś puszczali moje zdjęcia z podpisem autora Mirosława Wantoch-Rekowska.

Mówię-widzisz Mirka nie byłaś w życiu nad tym jeziorem a zdjęcie zrobiłaś:-)))

Do sądu ich nie podam (ja nie Mamamcze) ale uśmialiśmy się trochę. Mirki obojga płci znowu namieszali montażyście w telewizorni:-))

Parenaście lat temu na naszym ślubie księdzu też się pokićkało z naszymi imionami ale to inna bajka;-))

od paź.2007

3. TVN METEO
9.sty.10 10:37
Jan Smyczek "emeryt57"

Mirki2 brawo za mistrzowskie zdjęcia, które też oglądałem w TVN meteo!!! Zdjęcia to najmocniejszy punkt tego programu bo sprawdzalność ich prognoz pogody to jakieś 20% chociaż sami twierdzą, że 88% U nas dzisiaj pogoda,, lodowa" tzn. pada marznący deszcz przy temperaturze 0 stopni. Na chodnikach lodowisko, na drogach tylko trochę lepiej.:-)) Wielkie dzięki Mirki 2 za rekonesans przyszłego miejsca zlotowego w Borach Tucholskich:-)) Nazwy zapomniałem. Zaraz zobaczę. Czyli tam odbędzie się IV Zlot Grzyboszajbniętch na 100% i można się zapisywać:-))

od lip.2007

4. TVN METEO

Też zwracam uwagę na te zdjęcia. A i z Pszczewa też były....

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji