bio-forum.pl

kolor ugotowanego grzyba

bez logowania - można przeglądać
kuchnia

od paź.2010
#0

1. kolor ugotowanego grzyba

witam, wlasnie marynuje uzbierane przez weekend grzyby. zaciekawila mnie barwa jednego z grzybow. po ugotowaniu ma kolor ciemno czerwony, kolor wina, moze troche jasniejszy. nie moge zidentyfikowac jaki to jest grzyb. czy ktos rozpoznaje? z gory dziekuje za pomoc.

od kwi.2004
#0

2. kolor ugotowanego grzyba

jest to maślak sitarz - jadalny.

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji