bio-forum.pl

jesion wyniosły czy pensylwański?

bez logowania - można przeglądać

od wrz.2014
#0

1. jesion wyniosły czy pensylwański?
25.maj.17 13:26
Zuzanna G. "zuza93"

Pytanie jak w temacie, czy to jesion wyniosły czy pensylwański?

od cze.2010
#0

2. jesion wyniosły czy pensylwański?
25.maj.17 19:21
Piotr Grzegorzek

Jesion amerykański. Krajowy wyniosły ma czarne pączki, amerykańskie mają brązowe pączki. Jesion pensylwański ma liście omszone.

od wrz.2014
#0

3. jesion wyniosły czy pensylwański?
25.maj.17 20:33
Zuzanna G. "zuza93"

Bardzo dziękuję za cenne wskazówki, przyglądnę się pączkom zatem.

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji