Główna Zaloguj Wyloguj się Załóż Edycja Szukaj Kontakt grzyby.pl atlas-roslin.pl
Lejkowiec dęty, jak?
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «

#218
od sierpnia 2006

2007.09.28 15:57 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Marcin Theman (makitheman)
No znalazłem w końcu Lejkowce... Pytanie z czym to się je?
i

#57
od sierpnia 2007

2007.09.29 17:28 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Adam Maciejewski (luridus)
Suszone do zupy grzybowej, jako farsz do np. pierogów. Ja tak jadłem, ale chętnie posłucham pomysłów kulinarnych innych Forumowiczów.
i

#221
od sierpnia 2006

2007.09.29 20:09 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Marcin Theman (makitheman)
No dobra, usmażyłem... PYCHOTA!!!
Zajęły drugie miejsce w rankingu, spychając rydza na 3 miejsce :)
1 Kurki
2 Lejkowiec dęty
3 Rydz
No ale czekam na doświadczenia innych...
i

#4111
od kwietnia 2004

2007.10.01 16:33 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jolanta Kozak (jolka)
i

#231
od sierpnia 2006

2007.10.05 22:05 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Marcin Theman (makitheman)
Nakarmiłem swoich gości pizzą z lejkowcami i rydzami... Chwalili, że ten smak jakiś taki inny, lepszy, że gdzie ja takie fajne pieczarki kupiłem? :D
Nie mówiłem im nic, zajadywali się aż im się uszyska trzęsły!!!
Jestem pod wrażeniem lejkowców, podoba mi się, że jak juź rosną to można od razu kilkadziesiąt do koszyka wsadzić, że ludziska ich nie zbierają, no i że smakują tak bosko...
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?

Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopiuj link Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji